Contact

bruno vanbesien architects
Nieuwland 43
1000 Brussel
+32 495 26 26 95
mail@brunovanbesien.be
BE 0535.530.268

Volg het nieuws op facebook
Bekijk onze vierkante foto’s op instagram
Bekijk de filmpjes op vimeo

Bruno Vanbesien (°Aalst, 12 maart 1976) studeerde af aan de WENK (Hogeschool voor Wetenschap en Kunst) te Brussel, hij werke bij Pascal François Architects en startte zijn bureau in 2005 in Brussel. Sinds 2009 is hij extern jurylid in verschillende architecuurinstituten. Hij was 5 jaar medewerker van het Zwiterse webplatform world-architects. Sinds 2014 is hij voorzitter van de architectuurvereniging Archipel.

Het Bureau

Balancerend tussen de bezorgdheid een warme woonomgeving te creëren en de zoektocht naar een boeiend spel van lijnen en vlakken die het maximale uit het minimale halen, realiseert het bureau architecturale pareltjes met een subtiele precisie.

Wij zetten sterk in op duurzaamheid, tijdloosheid, levenskwaliteit en het verstevigen van de stads-en dorpskernen, daarom weigeren we voortaan nieuwe woningen te bouwen op onduurzame locaties als verkavelingen of lintbebouwingen.

Ook al omvat het portfolio vooral pariculiere projecten, bruno vanbesien architects weigert zich te specialiceren in één specifiek programma. We zijn veeleer gespecialiseerd om projecten met uiterste zorg uit te werken, om samen met klanten te werken naar een gemeenschappelijk einddoel. We werken met gelijkgezinde externe partners om grotere gehelen met de nodige kennis en professionalisme tot een goed resultaat te leiden.